Modificari regulament

31 01 2016

Afis_concurs_mogosoaia

Organizatorii editiei a VII a a Concursului Drumul spre celebritate anunta cateva mici modificari ale regulamentului.

1. In urma inscrierii unor concurenti din strainatate, dar si a reducerii finantarii ne vedem in imposibilitatea realizarii de preselectii.  Astfel am luat decizia ca la fiecare etapă vor fi acceptaţi maxim 7 concurenţi, in ordinea inscrierilor. Situatia inscrierilor va fi anuntata zilnic pe site.  Daca numărul celor înscrişi va depăşi această cifră, cei inscrisi dupa pozitia a saptea vor fi trecuti pe o lista de asteptare (de asemenea actualizata zilnic pe site)

   Pe baza acestor documente, până la data de 11 martie 2016 (data poştei),  organizatorii le vor trimite primilor 7 înscrişi contracte ferme pentru participarea la concurs şi pentru înregistrarea de către Societatea Română de Radiodifuziune a evoluţiilor lor în competiţie. Contractele trebuiesc semnate până la data de 25 martie 2016.

    Daca primii sapte inscrisi la fiecare etapa nu vor semna contractual pentru participarea la concurs pana pe 25 martie 2016 sau se retrag din diverse motive, atunci se activeaza lista de asteptare a fiecarei etape si li se vor trimite contracte de participare la concurs urmatorilor inscrisi, in ordinea inscrierii initiale.

2. Pentru cresterea nivelului valoric al finalei si in urma unor negocieri avute cu partenerii (Orchestrele si Corurile Radio, Orchestra Medicilor Dr. Ermil Nichifor si ExcesMusic), am decis ca doar ocupantului locului I sa fie invitat automat sa sustina un concert cu Orchestra de Camera Radio si cu Orchestra Medicilor Dr. Ermil Nichifor, ceilalti laureati putand fi invitati ca solisti sau li se va oferi sansa sa realizeze inregistrari speciale in studiourile Radio Romania, decizia apartinand partenerilor.

Toate modificarile sunt subliniate aici:

https://drumulsprecelebritate.wordpress.com/regulament/

Tuturor concurentilor le dorim mult succes si speram ca noua editia a Concursului Drumul spre celebritate sa fie cea mai valoroasa de pana acum.

 

 


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: