Despre

Concursul Drumul spre celebritate este competitia muzicala cu cel mai mare numar de etape si cu cel mai numeros juriu – fiecare spectator avand drept de vot.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania cu un pronuntat caracter interactiv. Rolul tinerilor spectatori – jurati este decisiv.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania care deschide portile scenelor importante. Primii trei muzicieni clasati pot sustine un concert cu orchestrele radio si primesc invitatii sa sustina recitaluri in cadrul Stagiunii Sunetul muzicii de la Castelul Peles.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania care pune fata in fata tinerii muzicieni si viitorii lor spectatori.

Concursul Drumul spre celebritate este singura competitie muzicala din Romania care este inregistrata integral si difuzata de un post de radio national – Radio Romania Cultural.

Advertisements

One response

4 04 2013
Idei de weekend: 5-7 aprilie 2013 | impresii din lumea mare

[…] Drumul spre celebritate – singura competiție muzicală din România care deschide porțile scenelor importante (1‑6 aprilie). […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: